top of page

Nieuwe wegen


Het is een tijd stil geweest op deze blog. Normaal gesproken zou in de winter tijd moeten zijn voor reflectie, maar ik heb het alleen maar drukker en drukker gekregen. En dat is goed! Sinds januari ben ik aan het werk voor De Kabath Vastgoedbescherming in Velp. Samen met mijn geweldige collega Alex van Alex Advies zijn we daar bezig om orde op zaken te stellen. De financiële afdeling was vastgelopen bij een overgang naar een ander boekhoudprogramma en wij hebben dit weer vlot getrokken, naast de voorbereidingen voor het aanleveren van de jaarstukken voor de accountantscontrole. Het is een erg leerzame tijd!

Op dit moment zit ik midden in de aangiftetijd en vooral jonge bedrijven weten me goed te vinden. Ik kan hun goed adviseren bij het op een goede manier doen van hun boekhouding en samen maken we een correcte aangifte voor de inkomstenbelasting. Het is leuk om zo veel nieuwe mensen te leren kennen die allemaal bezig zijn het werk dat ze het liefst doen. En het fijn dat ik ze daar als boekhouder bij kan ondersteunen en adviseren.

Al deze drukte heeft ook een iets minder leuke kant. Ik werkte nog twee dagen in de week op kantoor van Zuivelboerderij IJsseloord. Een ontzettend leuk bedrijf die in september nog de deuren opende van een volledig nieuw gebouwde boerderijwinkel. Ik zeg werkte... In januari ben ik al een dag minder gaan werken, en een paar weken geleden heb ik besloten om helemaal te stoppen en volledig als ondernemer te gaan werken. Een grote stap waar ik goed over nagedacht heb, maar voor mijn bedrijf voelt het heerlijk.

Ik ga de boerderij missen. Bart en Sabine waren nooit echt een werkgever, maar ze blijven zeker als goede vrienden. Ik hoop dat ik in de toekomst nog eens iets voor ze kan betekenen.

Sinds twee maanden werk ik ook niet meer vanuit huis. Ik mocht vorig jaar nog een kantoor delen en dat was al erg prettig, maar ik huur nu mijn eigen kantoor, dicht bij huis aan de Bruningweg. Het is zo prettig om je eigen omgeving te kunnen vorm geven en om je werkruimte zo in te richten dat je zo productief mogelijk kunt werken. Dat is zeker gelukt! En ik heb ontzettend leuke buren op de gang.

Ik weet zeker dat ik vanuit mijn nieuwe kantoor heel veel meer nieuwe mensen kan gaan helpen en adviseren. Er openen voor mij steeds weer nieuwe wegen die ik kan bewandelen. Sommige zijn onbekend en spannend, sommigen voelen vertrouwd. Ik ga vol vertrouwen en energie de toekomst tegemoet!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page