Wat kan ik voor u betekenen?

In de eerste plaats ben ik boekhouder, maar door mijn ruime ervaring in het MKB, de agrarische sector en mijn betrokkenheid bij diverse ZZP-ers in verschillende sectoren heb ik gemerkt dat de moderne ondernemer meer zoekt dan iemand die voor hem de facturen in boekt en de belastingaangiften verzorgt.

Ik bouw graag een band op met mijn klanten en daardoor ben ik niet alleen hun boekhouder, maar ook hun sparringpartner en bedrijfsadviseur. Daarnaast pas ik mijn werkzaamheden aan aan uw behoefte. Wilt u het grootste gedeelte van uw administratie zelf doen en heeft u alleen iemand nodig die af en toe mee kijkt of het goed gaat? Wilt u al uw administratieve taken uit handen geven, dat kan ook. Waar u ook voor kiest, we hebben in ieder geval regelmatig contact over het reilen en zeilen van uw bedrijf.

Ik heb een lange geschiedenis in het verenigingsleven, dus ook verenigingen, stichtingen en coöperaties kan ik bijzonder goed van dienst zijn!

Mijn tarieven wijzigen per 1 januari 2020. Hier vindt u meer informatie.

Administratie

Ik help u met uw administratie. Van een degelijke inrichting tot maandelijkse rapportages en alles er tussen in. 

Niet alleen uw boekhouding, maar ik kan u ook assisteren bij dossiervorming, het schrijven van protocollen en teksten voor folders of uw website.

Advies

Doordat ik gedetailleerd inzicht heb in uw administratie kan ik u van gedegen advies voorzien. Verder heb ik ruime kennis van het verduurzamen van bedrijven en kan ik u helpen als u uw bedrijfsvoering verder wilt professionaliseren.

Projecten

Heeft u een tijdelijke administratieve klus? Is uw administratie in de soep gelopen en moet er orde op zaken gesteld worden? Heeft u tijdelijk een manager of projectleider nodig?

 

Ik ben parttime beschikbaar!

Geen zorgen!

U wilt doen waar u goed in bent: uw vak en richting geven aan uw bedrijf. Ik zorg er voor dat u dit kunt blijven doen, zonder stress.

Maak nu vrijblijvend een afspraak. Ik ben benieuwd wat ik voor u kan betekenen!