Wat kan ik voor u betekenen?

In de eerste plaats ben ik boekhouder, maar door mijn ruime ervaring in het MKB, de agrarische sector en mijn betrokkenheid bij diverse ZZP-ers in verschillende sectoren heb ik gemerkt dat de moderne ondernemer meer zoekt dan iemand die voor hem de facturen in boekt en de belastingaangiften verzorgt.

Ik bouw graag een band op met mijn klanten en daardoor ben ik niet alleen hun boekhouder, maar ook hun sparringpartner en bedrijfsadviseur. Daarnaast pas ik mijn werkzaamheden aan aan uw behoefte. Wilt u het grootste gedeelte van uw administratie zelf doen en heeft u alleen iemand nodig die af en toe mee kijkt of het goed gaat? Wilt u al uw administratieve taken uit handen geven, dat kan ook. Waar u ook voor kiest, we hebben in ieder geval regelmatig contact over het reilen en zeilen van uw bedrijf.

Ik heb een lange geschiedenis in het verenigingsleven, dus ook verenigingen, stichtingen en coöperaties kan ik bijzonder goed van dienst zijn!

Mijn tarieven wijzigen per 1 januari 2021. Hier vindt u meer informatie.

Administratie

Wij helpen u met al uw administratieve uitdagingen. Van het verzrogen van uw boekhouding en het doen van alle belastingaangiftes, tot het verzorgen van uw loonadministratie of het autmatiseren van uw boekhouding.

Advies

Daardat wij uw administratie doen, hebben we goed inzicht in uw processen en kunnen we daarmee goed adviseren in de keuzes die u wilt maken.

We hebben een samenwerking met een assurantiekantoor, dus ook op het gebied van pensioen en verzekeringen kunnen we u verder helpen.

Projecten

Heeft u een tijdelijke administratieve klus? Is uw administratie in de soep gelopen en moet er orde op zaken gesteld worden? Ook voor korte projecten kunt u ons benaderen.

 

We bespreken graag uw wensen!

Geen zorgen!

U wilt doen waar u goed in bent: uw vak en richting geven aan uw bedrijf. Ik zorg er voor dat u dit kunt blijven doen, zonder stress.

Maak nu vrijblijvend een afspraak. Ik ben benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen!