top of page

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In de eerste plaats zijn wij boekhouders, maar door onze ruime ervaring in het MKB, de agrarische sector en mijn betrokkenheid bij diverse ZZP-ers in verschillende sectoren, hebben wij gemerkt dat de moderne ondernemer meer zoekt dan iemand die voor hem de facturen in boekt en de belastingaangiften verzorgt.

Wij bouwen graag een band op met onze klanten en daardoor zijn wij niet alleen hun boekhouder, maar ook hun sparringpartner en bedrijfsadviseur. WIj passen onze werkzaamheden aan aan uw behoefte. Wilt u het grootste gedeelte van uw administratie zelf doen en heeft u alleen iemand nodig die af en toe mee kijkt of het goed gaat? Wilt u al uw administratieve taken uit handen geven? Veel is mogelijk en dat bepalen in we samen, in overleg. Waar u ook voor kiest, we hebben in ieder geval regelmatig contact over het reilen en zeilen van uw bedrijf.

Dennis heeft een lange geschiedenis in het verenigingsleven, dus ook verenigingen, stichtingen en coöperaties kunnen wij bijzonder goed van dienst zijn!

Onze tarieven wijzigen per 1 januari 2023. Hier vindt u meer informatie.

Administratie

Wij helpen u met al uw administratieve uitdagingen. Van het verzrogen van uw boekhouding, tot het verzorgen van uw loonadministratie of het autmatiseren van uw boekhouding.

Advies

Daardat wij uw administratie doen, hebben we goed inzicht in uw processen en kunnen we daarmee goed adviseren in de keuzes die u wilt maken.

We hebben een samenwerking met een assurantiekantoor, dus ook op het gebied van pensioen en verzekeringen kunnen we u verder helpen.

 

Wij geven geen belastingadvies

Aangiftes

Wij verzorgen alle gangbare aangiftes, zoals:

  • btw-aangifte

  • inkomstenbelasting

  • aanvragen/wijzigen toeslagen

  • aangifte erfbelasting

  • aangifte schenkbelasting

Geen zorgen!

U wilt doen waar u goed in bent: uw vak en richting geven aan uw bedrijf. Wij zorgen er voor dat u dit kunt blijven doen, zonder stress.

Maak nu vrijblijvend een afspraak. We zijn benieuwd wie u bent en wat wij voor u kunnen betekenen!

bottom of page