top of page

Over ons

In 2016 is Dennis Westerhof gestart met zijn administratiekantoor. De bedrijfsnaam luidde toen nog Dennis Westerhof Administratie & Projecten. De focus van het bedrijf lag toen nog meer op secretariële diensten en  projecten, maar gaandeweg werden de werkzaamheden steeds meer financieel/administratief van aard, waardoor we uitgegroeid zijn tot een volwaardig administratiekantoor. We voelen ons erg thuis in Arnhem, een stad dat bruist van de ideeën en initiatieven, maar waar de mensen wel met hun voeten stevig in de rivierklei blijven staan.

In 2016 is Dennis thuis begonnen aan de keukentafel, maar toen de kinderen gingen tekenen op belangrijke papieren van klanten werd het tijd om het huis uit te gaan. Het eerste kantoor was aan de Bruningweg. Dit was echt een “hok” van 15 m2 in een ongezellig gebouw, dus toen de mogelijkheid zich aan deed om een ruimte te delen bij De Kleine Campus, is Dennis daarheen vertrokken. Met veel plezier heeft Dennis daar bijna twee jaar gewerkt en toen kwam de coronacrisis. Door het werken in een gedeelde ruimte met mensen die verschillende omgangsvormen hanteerden werd Dennis een beetje onzeker en heeft hij besloten om thuis te gaan werken en het kantoor op te zeggen. Toen de productiviteit terug begon te lopen begin 2021 en we een eerste medewerker aan gingen nemen, hebben we besloten om weer een kantoor te zoeken. Op industrie terrein IJsseloord II werd een mooi, licht en groot kantoor gevonden, waar we drie werkplekken ingericht hebben, zodat er ook nog ruimte is voor een stagiaire of in de toekomst een tweede medewerker. Tot op heden zitten we hier met veel plezier.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een kantoor met ongeveer 200 klanten. We zijn een maatschappijkritisch kantoor, wat wil zeggen dat we ondanks het beleid van de overheid in de coronacrisis, of nieuwe crises die ongetwijfeld zullen komen, niemand willen uitsluiten. Verder willen we met andere ondernemers bouwen aan een nieuwe, minder globalistische wereld, wat betekent dat we bijvoorbeeld erg geïnteresseerd zijn in lokale munten en hoe je dit kunt toepassen in je bedrijfsvoering. We zijn supporters van Keuze Vrij Bij Mij, een initiatief, ontstaan in de coronacrisis, die gelijkgestemde ondernemers met elkaar verbindt en die willen bouwen aan deze nieuwe wereld. Het leuke is dat dit ons ook meer en meer gelijkgestemde klanten oplevert!

We hopen dat we langzaamaan nog een stukje kunnen groeien om zo u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Nu duurt het werk bij bijvoorbeeld vakantie of ziekte soms wat te lang en dat zouden we kunnen opvangen als er nog een paar extra handen zijn.

IMG_20210708_232910_264.jpg
bottom of page