Over mij

Mijn naam is Dennis Westerhof. Ik ben iemand met veel interesses en die snel leert. Ik bedenk graag nieuwe dingen die ik op het juiste moment weer los kan laten. Ik denk het liefst in structuren, maar ben ook creatief. Ik heb afgelopen jaren veel werk gedaan in de agrarische sector en ik heb veel kennis van  de Multifunctionele Landbouw en bij kleinschalige detailhandel, maar ik voel me ook erg thuis bij non-profit organisaties en het MKB. 

Ik ben vader van Storm en Zilver en ik mag Florianne mijn vrouw noemen. We hebben een heel fijn huis in Rheden, waar we sinds 2018 wonen.

Ik vind het fijn om jou als ondernemer te helpen bij het waarmaken van je droom. Ik wil graag je bedrijf beter leren kennen. Met mijn brede kennis en interesses kan ik veel meer voor een ondernemer betekenen dat een standaard administratiekantoor.

Ik ben erg geïnteresseerd in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Ik vind dat we de planeet mooier en schoner moeten achterlaten dan toen we werden geboren. Ik probeer zo veel mogelijk mijn steentje bij te dragen. Daarom rijdt ik volledig elektrisch en probeer zuinig met energie en materialen om te gaan. Ook op bedrijfsmatig niveau heb ik ervaring met duurzaamheid, dus wil je je bedrijf verduurzamen of je processen onder de loep nemen? Informeer eens naar de mogelijkheden.

 

Sinds mijn negende zit ik op scouting waar ik na mijn jeugdlidmaatschap vele functies heb bekleed. Van bestuurslid tot groepsvoorzitter en van trainer tot hoofd van een programmaonderdeel op een groot landelijk kamp. 

Ik heb gemerkt dat ik besturen heel erg leuk vind. En dan bedoel ik niet in een auto! Ik heb inmiddels vele jaren bestuurswerk gedaan, bij scouting op diverse niveau's en bij LTO, de belangenbehartiger van de agrarische sector. Op dit moment ben ik penningmeester bij Scouting Regio Klein Gelderland en Algemeen bestuurslid bij Netwerk Groen Arnhem. Ook ben ik penningmeester van broodfonds Brood aan de Rijn. Ik ben altijd geïnteresseerd in een uitdagende bestuursfunctie.

 

Eigenschappen die bij me passen: Intelligent, aanpakker, leergierig, humor, introvert, gezellig, samenwerker en wereldverbeteraar.

Dennis Westerhof advies projecten administratie duurzaamheid arnhem