top of page

Positioneren


Ik wilde al heel lang een eigen bedrijf starten, maar ik wist niet waarin. Vroeger, op mijn eerste, tweedehands (!) computer, speelde ik al met MS Publisher dat ik mijn eigen folders en visitekaartjes maakte. Later, toen ik voor een familiebedrijf werkte vond ik het erg leuk om achter de schermen van het bedrijf bezig te zijn. Ik vond het interessant om te weten wat de staat van het bedrijf was, dus ik maakte overzichten en vergelijkingen voor de boerderijwinkel en de zorgadministratie.

Meer en meer realiseerde ik me dat ik het leuk vond om met cijfertjes bezig te zijn, handboeken en folders te maken en om protocollen en brieven te schrijven. Dit doe ik ook veel voor het werk dat ik naast mijn eigen bedrijf nog doe.

Ik heb nu een half jaar mijn eigen bedrijf en doordat ik direct een paar grotere klanten heb gekregen hoefde ik nog niet zo na te denken over de positionering van mijn bedrijf. Moet ik juist breed inzetbaar zijn of mezelf professionaliseren? Ik wil bijvoorbeeld niet alleen boekhouder zijn, want ik wil ook mee kunnen denken met klanten over hun bedrijfsprocessen en over duurzaamheid.

Ik ben er nog niet uit en dat hoeft gelukkig ook nog niet. Ik ga binnenkort twee weken op vakantie en die tijd ga ik gebruiken om verder over de nabije toekomst van mijn bedrijf na te denken. Ik zou wel graag feedback willen op mijn website. Wat kan duidelijker of beter? Mocht u mijn blog lezen en heeft u tips? Laat ze achter op facebook, of onder deze tekst!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page