top of page

Zoek het uit!


Research is belangrijk, ook al ben je een ZZP-er of een kleine ondernemer. Breng je een nieuw product op de markt of wil je weten waar je klanten vandaan komen? Antwoorden vinden op deze vragen lukt je meestal nog wel. Maar het uitzoeken van subsidiemogelijkheden? Het voldoen aan nieuwe regelgeving? Dat zijn al klusjes die je vaak tot het allerlaatst bewaard.

Er is iemand dit dit soort klusjes leuk vind om te doen! Wie? Ik! Ik hou er van om het internet af te struinen naar informatie en als ik het daar niet kan vinden, dan leg ik contact. Net zo lang tot ik een bevredigend antwoord heb. Zo krijg ik soms erg leuke klussen om te zoeken.

Op dit moment ben ik bezig voor een bedrijf om een nieuwe verpakking te introduceren. Er is nieuwe wetgeving die vanaf het eind van dit jaar nieuwe eisen stelt aan de informatie die op verpakkingen voor voedingsmiddelen staat. Omdat de oude verpakking niet geschikt was om meer informatie toe te passen en om een aantal andere redenen is er besloten om voor een nieuwe verpakking te gaan. Op dat moment ga ik aan slag. Ik zoek leveranciers van flessen en etiketten. Ik benader een designer en ik verzamel de informatie die betrekking heeft op de nieuwe en oude wetgeving. Zo komt er stapje voor stapje een nieuwe verpakking tevoorschijn. Tof!

Hiermee ontzorg ik de ondernemer, die alleen op cruciale momenten betrokken wordt in het proces en waardoor hij tijd heeft voor zijn core business. Voor een andere onder nemer heb ik bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden uitgezocht voor energiebesparing/opwekking en voor weer een ander hoe hij zijn merknaam het beste kan beschermen.

Heeft u een uitzoek klus, groot of klein? Ik sta graag tot uw dienst!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page