top of page

Nieuwe Blog


Vandaag heb ik besloten om een nieuwe blog te starten. Ik heb ooit een blog bijgehouden, maar deze was erg persoonlijk en niet geschikt om op deze site te delen. De afgelopen jaren heb ik een verandering doorgemaakt. Een positieve verandering. Ik ben gegroeid. Persoonlijk, spiritueel en zakelijk. Ik besef me terdege dat de groei niet klaar is en dat er werk aan de winkel blijft. Eigenlijk blijft iedereen in verandering, zijn hele leven.

In vergelijking met anderhalf jaar geleden ben ik een postiever mens. Ik heb geleerd om meer op mezelf te vertrouwen en durf nu met meer vertrouwen de wereld in te stappen.

Dat heeft er toe geleid dat ik eindelijk de stap heb genomen om voor mezelf te beginnen. Dit was een lang gekoesterde wens, maar doordat ik mijn eigen kunnen niet bepaald scherp op mijn netvlies had, wist ik nooit wat ik wilde gaan doen. Nu heb ik inmiddels al drie opdrachtgevers en een vierde zit er mogelijk aan te komen!

Nu zul je misschien denken hoe ik deze verandering te weeg heb gebracht. Terugkijkend kan ik dat wel beantwoorden, maar in het moment deed ik min of meer maar wat. Ten eerste heb ik voor mezelf meer duidelijkheid gewenst. Ik was er erg aan toe om te veranderen en een positieve wending aan mijn leven te geven. Daarna kwam er nogal wat hulp op mijn pad.

Ik kreeg een hele lieve vriendin. Zij kon mijn nukken goed aan en van haar heb goed leren omdenken. Ook kwamen er een aantal professionals op mijn pad die me hielpen om de kluwen in mijn hooft te ontwarren. De zaken gaan goed en mijn leven heb ik weer in de hand. Dat is een goede basis om mijn bedrijf verder vorm te geven. Ik ben een studie begonnen en ik werk hard om mijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. Mijn omgeving zegt dat ze trots op me is en mijn opdrachtgevers zijn tevreden.

En het mooiste? Ik voel die positiviteit ook echt!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page