top of page
background-5594879_640.jpg

Tarieven 2022

Download hier de prijslijst in PDF!

Ik probeer u zo goed mogelijk van dienst te zijn en in te spelen op uw wensen. U kunt bij mij kiezen voor een samenwerking op urenbasis of voor een maandelijks abonnement. Bij eenmalige of jaarlijkse werkzaamheden maak ik graag een offerte voor u. 

Uurtarief boekhouding €60,-
Uurtarief advies €75,-​

Tarief spoedklussen €80,-

 

Abonnementen

We zijn gestopt met het aanbieden van standaard maandabonnementen. Deze werden eigenlijk niet gebruikt, omdat we over het algemeen maatwerk leveren, op basis van een offerte. Eén abonnement is over gebleven. Dit is het meekijk abonnement. Speciaal voor bedrijven die alles zelf willen doen, maar voor de zekerheid graag een boekhouder achter de hand willen hebben.

 

Maandabonnement meekijken                    €14,99

U wilt uw hele administratie zelf doen, maar wel graag een back-up die met u mee kan kijken en waar u af en toe een vraag aan kunt stellen? Dan kiest u voor dit abonnement. ​
 

BTW aangifte

Aangifte op basis van uw eigen boekhouding; per aangifte                          €30,-

U geeft mij toegang tot uw boekhoudpakket en ik haal benodigde gegevens er uit voor de aangifte.

Aangifte na controle boekhouding; per aangifte                                              €52,-

U geeft mij toegang tot uw boekhoudpakket en ik haal de benodigde gegevens er uit, na een globale controle of er geen rare dingen in de boekhouding staan. Eventueel doe ik een aantal correctieboekingen.

Narekenen BTW geheel jaar en indienen suppletie                                         €52,-

U geeft mij toegang tot uw boekhouding en geeft mij de ingediende aangiftes. Ik reken met de jaar gegevens na of de ingediende BTW aangiftes kloppen en dien zo nodig een suppletie aangifte in om het jaar kloppend te maken.
 

Jaarrekening

Opstellen eenvoudige jaarrekening €475,00 per boekjaar

Op basis van een compleet aangeleverde boekhouding. U krijgt deze op papier en digitaal toegezonden​. Desgewenst kunnen we bij mij op kantoor of bij u op locatie de jaarrekening doornemen. Hiervoor is 1 uur bij de prijs inbegrepen. Kom ik bij u op locatie, dan reken ik geen reiskosten indien u gevestigd bent in Rheden, Velp of Arnhem Noord. Daarbuiten reken ik de reistijd en €0,19 per kilometer.

 

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)                                                             €35,-

 

Deponering KvK                                                                                                      €15,-
 

Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting eenmanszaak €72,50 per boekjaar

Op basis van een compleet aangeleverde boekhouding en alle benodigde documenten volgens toegezonden checklist. Meerwerk kan worden gerekend voor compleet maken boekhouding, navraag of nazenden documenten, reiskosten etc.

Aangifte inkomstenbelasting partner €35,- per jaar

Op basis van compleet aangeleverde documenten volgens toegezonden checklist.

Aangifte inkomstenbelasting particulier €70,- (incl. BTW) per jaar

Op basis van compleet aangeleverde documenten volgens toegezonden checklist. Het is mogelijk om de aangifte bij u thuis in te vullen. Ik reken geen reiskosten voor inwoners van Rheden, De Steeg, Ellecom, Velp en Arnhem Noord. Daarbuiten reken ik de reistijd en €0,19 per kilometer, gerekend vanaf mijn kantoor in Arnhem.

 

Aanpassen voorlopige Aangifte (VA) ondernemer met 1 eenmanszaak €70,-

Aanpassen Voorlopige Aangifte (VA) particulier €70,- (incl. BTW)

 

Loonadministratie

WIj kunnen uw loonadministratie verzorgen. Informeer welke cao's er ondersteund worden. Ook de loonadministratie voor een DGA of als er geen cao van toepassing is, kunnen wij verzorgen. Indien gewenst krijgen de medewerkers toegang tot het medewerkersportaal, waar men digitaal de loonstroken kan bekijken, verlofaanvragen kunnen doen en declaraties kunnen indienen.

Inrichten loonadministratie 1e keer                                                                    €67,50

Inclusief 1e medewerker of DGA

Aanmaken elke volgende medewerker                                                               €37,50

 

Prijs per loonstrook                                                                                                €12,50

Maandelijkse loonstrook per medewerker, inclusief aangifte loonheffing en eventueel pensioenaangifte. Inclusief eventuele verlofmutaties.

Contract medewerker                                                                                            €60,-

Standaard arbeidscontract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Het contract is op maat en juridisch kloppend.
 

Overig

Workshop bedrijfsadministratie startende ondernemer                                €300,-

Gefeliciteerd! U waagt de sprong en gaat uw eigen bedrijf beginnen! Maar wat komt er nu allemaal op administratief gebied bij kijken? Wat moet u regelen? Ik geeft u in een dagdeel alle informatie die u nodig heeft om professioneel van start te gaan, eventueel toegespitst op uw specifieke situatie. Start u samen met een partner, dan komen jullie gezellig met z’n tweeën, voor dezelfde prijs! De prijs is gebaseerd op een workshop bij mij op kantoor in Arnhem, maar het kan ook bij u op locatie. Dan komen de reistijd en de reiskosten á €0,19 per kilometer erbij, tenzij uw bedrijf is gevestigd in Rheden, De Steeg, Ellecom, Velp of Arnhem Noord.

Juridische documenten

Ik kan diverse juridische documenten leveren, die u nodig kunt hebben voor uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Overeenkomst opdrachtgever - ZZP-er

  • DGA contract

  • Overeenkomst Rekening Courant

  • Overeenkomst onderhandse lening

Prijs op aanvraag. Heeft u een ander document nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u de zekerheid van een vaste prijs per maand of per kwartaal, dan maken we graag een offerte voor u, op basis van uw huidige of verwachte volume aan te boeken facturen en bankafschriften en mogelijke andere diensten die u wenst af te nemen.

Prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Prijzen kunnen jaarlijks worden herzien.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

bottom of page