top of page
oude documenten

Tarieven 2020

Ik probeer u zo goed mogelijk van dienst te zijn en in te spelen op uw wensen. U kunt bij mij kiezen voor een samenwerking op urenbasis of voor een maandelijks abonnement. Bij eenmalige of jaarlijkse werkzaamheden maak ik graag een offerte voor u. 

Uurtarief boekhouding €48,-
Uurtarief advies €60,-​

Tarief spoedklussen €75,-

 

Abonnementen

Het aantal facturen per jaar, betekent zowel in- als verkoopfacturen en bonnetjes. U levert uw bankafschriften digitaal aan, zodat deze kunnen worden ingelezen in het boekhoudpakket. Bij handmatige verwerking van uw bankafschriften reken ik een meerprijs van €0,40 per regel. Heeft u een grotere boekhouding dan 200 facturen per jaar of is uw boekhouding complexer dan maak ik graag een prijsafspraak of werken we op basis van het uurtarief.

 

Maandabonnement 1                   €70,-

U maakt en verstuurt zelf de facturen, ik doe de boekhouding. Maximaal 50 facturen per jaar, BTW aangifte per kwartaal. Inclusief gebruik van ons boekhoudprogramma en de optie Scan & Herken.

Maandabonnement 2                    €85,-

U maakt en verstuurt zelf de facturen, ik doe de boekhouding. Maximaal 75 facturen per jaar, BTW aangifte per kwartaal. Inclusief gebruik van ons boekhoudprogramma en de optie Scan & Herken.

Maandabonnement 3                    €150,-

U maakt en verstuurt zelf de facturen, ik doe de boekhouding. Maximaal 200 facturen per jaar, BTW aangifte per kwartaal. Inclusief gebruik van ons boekhoudprogramma en de optie Scan & Herken.

Maandabonnement 4                    €14,99

U wilt uw hele administratie zelf doen, maar wel graag een back-up die met u mee kan kijken en waar u af en toe een vraag aan kunt stellen? Dan kiest u voor dit abonnement. ​
 

BTW aangifte

Aangifte op basis van uw eigen boekhouding; per aangifte                          €25,-

U geeft mij toegang tot uw boekhoudpakket en ik haal benodigde gegevens er uit voor de aangifte.

Aangifte na controle boekhouding; per aangifte                                              €48,-

U geeft mij toegang tot uw boekhoudpakket en ik haal de benodigde gegevens er uit, na een globale controle of er geen rare dingen in de boekhouding staan. Eventueel doe ik een aantal correctieboekingen.

Narekenen BTW geheel jaar en indienen suppletie                                         €48,-

U geeft mij toegang tot uw boekhouding en geeft mij de ingediende aangiftes. Ik reken met de jaar gegevens na of de ingediende BTW aangiftes kloppen en dien zo nodig een suppletie aangifte in om het jaar kloppend te maken.
 

Jaarrekening

Opstellen eenvoudige jaarrekening €450,00 per boekjaar

Op basis van een compleet aangeleverde boekhouding. U krijgt deze op papier en digitaal toegezonden​. Desgewenst kunnen we bij mij op kantoor of bij u op locatie de jaarrekening doornemen. Hiervoor is 1 uur bij de prijs inbegrepen. Kom ik bij u op locatie, dan reken ik geen reiskosten indien u gevestigd bent in Rheden, Velp of Arnhem Noord. Daarbuiten reken ik de reistijd en €0,19 per kilometer.
 

Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting eenmanszaak €69,00 per boekjaar

Op basis van een compleet aangeleverde boekhouding en alle benodigde documenten volgens toegezonden checklist. Meerwerk kan worden gerekend voor compleet maken boekhouding, navraag of nazenden documenten, reiskosten etc.

Aangifte inkomstenbelasting partner €29,- per jaar

Op basis van compleet aangeleverde documenten volgens toegezonden checklist.

Aangifte inkomstenbelasting particulier €60,- (incl. BTW) per jaar

Op basis van compleet aangeleverde documenten volgens toegezonden checklist. Het is mogelijk om de aangifte bij u thuis in te vullen. Ik reken geen reiskosten voor inwoners van Rheden, Velp en Arnhem Noord. Daarbuiten reken ik de reistijd en €0,19 per kilometer, gerekend vanaf mijn kantoor in Arnhem.
 

Overig

Archief; per maand per map/archiefdoos                                                           €10,-

Na de aangifte inkomstenbelasting komt u uw administratie weer ophalen. Wilt u liever uw administratie bij ons laten tot het volgende jaar, of voor de totale wettelijke bewaartermijn, dan rekenen wij een vast prijs per maand per map of archiefdoos.

Workshop bedrijfsadministratie startende ondernemer                                €250,-

Gefeliciteerd! U waagt de sprong en gaat uw eigen bedrijf beginnen! Maar wat komt er nu allemaal op administratief gebied bij kijken? Wat moet u regelen? Ik geeft u in een dagdeel alle informatie die u nodig heeft om professioneel van start te gaan, eventueel toegespitst op uw specifieke situatie. Start u samen met een partner, dan komen jullie gezellig met z’n tweeën, voor dezelfde prijs! De prijs is gebaseerd op een workshop bij mij op kantoor in Arnhem, maar het kan ook bij u op locatie. Dan komen de reistijd en de reiskosten á €0,19 per kilometer erbij, tenzij uw bedrijf is gevestigd in Rheden, Velp of Arnhem Noord.

Prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Prijzen kunnen jaarlijks worden herzien. De inhoud van een abonnement kan eventueel samen met u worden afgestemd op uw situatie. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

bottom of page