top of page
background-22069_1280.jpg

Tarieven 2023

Download hier de prijslijst in PDF!

Ik probeer u zo goed mogelijk van dienst te zijn en in te spelen op uw wensen. Bij eenmalige of jaarlijkse werkzaamheden maak ik graag een offerte voor u.

Uurtarief boekhouding €60,-
Uurtarief advies €75,-​

Uurtarief spoedklussen €100,-

 

Abonnementen

Wij bieden geen standaard all-in abonnementen meer aan. Wel vragen we een maandelijkse bijdrage voor het gebruik van onze software. Dit is als wij uw administratie geheel verzorgen. Als u zelf een boekhoudprogramma gebruikt, dan is dit niet van toepassing.

Maandbijdrage boekhoudsoftware                                                                    €12,50
Maandbijdrage Basecone (scan en herken software)                                     €1,-

Prijs per document voor digitaal archief Basecone €0,29 eenmalig bij het inboeken. Dit wordt maandelijks achteraf gefactureerd

BTW aangifte

Aangifte op basis van uw eigen boekhouding; per aangifte                          €32,50

U geeft mij toegang tot uw boekhoudpakket en ik haal benodigde gegevens er uit voor de aangifte.

Aangifte na controle boekhouding; per aangifte                                              €55,-

U geeft mij toegang tot uw boekhoudpakket en ik haal de benodigde gegevens er uit, na een globale controle of er geen rare dingen in de boekhouding staan. Eventueel doe ik een aantal correctieboekingen.

Narekenen BTW geheel jaar en indienen suppletie                                         €55,-

U geeft mij toegang tot uw boekhouding en geeft mij de ingediende aangiftes. Ik reken met de jaar gegevens na of de ingediende BTW aangiftes kloppen en dien zo nodig een suppletie aangifte in om het jaar kloppend te maken.
 

Jaarrekening

Opstellen eenvoudige jaarrekening eenmanszaak en BV die niet deel uit maakt van een structuur; €475,- per boekjaar.

Op basis van een compleet aangeleverde boekhouding. U krijgt deze op papier en digitaal toegezonden​. Desgewenst kunnen we bij mij op kantoor of bij u op locatie de jaarrekening doornemen. Hiervoor is 1 uur bij de prijs inbegrepen. Kom ik bij u op locatie, dan reken ik geen reiskosten indien u gevestigd bent in Rheden, Velp of Arnhem Noord. Daarbuiten reken ik de reistijd en €0,35 per kilometer.

Opstellen jaarrekening BV deel uitmakend van een structuur en voor andere samenwerkingsverbanden zoals maatschap of coöperatie; €1.250,- per boekjaar, per entiteit

Op basis van een compleet aangeleverde boekhouding. U krijgt deze op papier en digitaal toegezonden​. Desgewenst kunnen we bij mij op kantoor of bij u op locatie de jaarrekening doornemen. Hiervoor is 1 uur bij de prijs inbegrepen. Kom ik bij u op locatie, dan reken ik geen reiskosten indien u gevestigd bent in Rheden, Velp of Arnhem Noord. Daarbuiten reken ik de reistijd en €0,35 per kilometer. Het maken van jaarrekeningen voor structuren en samenwerkingsverbanden is niet onze specialiteit. Wij werken hiervoor samen met een Arnhems accountantskantoor of capabele ZZP-ers.

 

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)                                                             €75,-

 

Deponering KvK                                                                                                      €35,-
 

Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting eenmanszaak €72,50 per boekjaar

Op basis van een compleet aangeleverde boekhouding en alle benodigde documenten volgens toegezonden checklist. Meerwerk kan worden gerekend voor compleet maken boekhouding, navraag of nazenden documenten, reiskosten etc.

Aangifte inkomstenbelasting partner €35,- per jaar

Op basis van compleet aangeleverde documenten volgens toegezonden checklist.

Aangifte inkomstenbelasting particulier €75,- (incl. BTW) per jaar

Op basis van compleet aangeleverde documenten volgens toegezonden checklist. Het is mogelijk om de aangifte bij u thuis in te vullen. Ik reken geen reiskosten voor inwoners van Rheden, De Steeg, Ellecom, Velp en Arnhem Noord. Daarbuiten reken ik de reistijd en €0,35 per kilometer, gerekend vanaf mijn kantoor in Arnhem.

 

Aanpassen voorlopige Aangifte (VA) ondernemer met 1 eenmanszaak €72,50

Aanpassen Voorlopige Aangifte (VA) particulier €75,- (incl. BTW)

Aangifte op papier €150,-

Het kan zijn dat er een aangifte op papier moet worden, bijvoorbeeld omdat u in het buitenland woonde, bent geëmigreerd of geïmmigreerd. Deze aangiftes moeten wij op papier doen, omdat dit niet zo vaak voor komt. Dit is voor ons meer werk. Als u geen aangiftebiljet van de belastingdienst heeft gekregen, dan vragen wij deze voor u aan.

 

Loonadministratie

Wij kunnen uw loonadministratie verzorgen. Informeer welke cao’s wij ondersteunen. Ook de loonadministratie voor een DGA of als er geen cao van kracht is kunnen wij verzorgen. Indien gewenst krijgen de medewerkers toegang tot het medewerkers portaal, waar men digitaal de loonstroken kan bekijken. Indien mogelijk kunnen we de loonadministratie koppelen aan uw boekhoudprogramma, zodat de loonadministratie direct juist wordt geboekt in uw administratie.

Inrichten loonadministratie 1e keer                                                                    €67,50

Inclusief 1e medewerker of DGA

Aanmaken elke volgende medewerker                                                               €37,50

 

Prijs per loonstrook                                                                                                €13,50

Maandelijkse loonstrook per medewerker, inclusief aangifte loonheffing en eventueel pensioenaangifte. Inclusief eventuele verlofmutaties.

Contract medewerker                                                                                            €60,-

Standaard arbeidscontract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Het contract is op maat en juridisch kloppend.

Koppeling loonadministratie aan boekhoudprogramma                                €7,50
 

Overig

Aangifte erfbelasting vanaf €375,- incl. btw

Aangifte schenkbelasting €99,- incl. btw

Workshop bedrijfsadministratie startende ondernemer                                €300,-

Gefeliciteerd! U waagt de sprong en gaat uw eigen bedrijf beginnen! Maar wat komt er nu allemaal op administratief gebied bij kijken? Wat moet u regelen? Ik geeft u in een dagdeel alle informatie die u nodig heeft om professioneel van start te gaan, eventueel toegespitst op uw specifieke situatie. Start u samen met een partner, dan komen jullie gezellig met z’n tweeën, voor dezelfde prijs! De prijs is gebaseerd op een workshop bij mij op kantoor in Arnhem, maar het kan ook bij u op locatie. Dan komen de reistijd en de reiskosten á €0,35 per kilometer erbij, tenzij uw bedrijf is gevestigd in Rheden, De Steeg, Ellecom, Velp of Arnhem Noord.

Juridische documenten

Ik kan diverse juridische documenten leveren, die u nodig kunt hebben voor uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Overeenkomst opdrachtgever - ZZP-er

  • DGA contract

  • Overeenkomst Rekening Courant

  • Overeenkomst onderhandse lening

Prijs op aanvraag. Heeft u een ander document nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u de zekerheid van een vaste prijs per maand of per kwartaal, dan maken we graag een offerte voor u, op basis van uw huidige of verwachte volume aan te boeken facturen en bankafschriften en mogelijke andere diensten die u wenst af te nemen.

Prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Prijzen kunnen jaarlijks worden herzien.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

bottom of page